مشاوره حقوقی رایگان - کاهش هزینه پارکینگ خودرو

سلام.
خودرو پراید مدل 84 که در تاریخ 95/12/28 به پارکینگ راهور در شهرستان دهگلان کردستان توقیف شد. دلیل توقیف نداشتن مدارک و بیمه نامه بوده. الان که حدود 4 سال اون جا هست. بیمه و مدارک را تکمیل کردم اما پارکینگ هزینه شش میلیون و هشتصد و سی بدون جرثقیل میخواهد. لطفا کمکم کنید. ممنونم.

پاسخ ها :

صابر آبرنگی

جناب آقای صابر آبرنگی :

هزینه پارکینگ باتوجه به نگهداری از خودرو بایدپرداخت شود اگر خارج از تعرفه است یا خودرو دچارآسیب ناشی از کمکاری پارکینگ شده باشد میتوانید علیه مدیریت طرح دعواکنید