مشاوره حقوقی رایگان - دستکاری کیلومتر خودرو

سلام. من یک خودرو تیرماه امسال نقدی خریداری کردم که متاسفانه بعد از یک ماه به علت خرابی گیربکس 10 روز و بعد از آن جهت خرابی موتور و تعویض سر سلیندر دو ماه در نمایندگی مجاز بود که در نمایندگی متوجه شدم کیلومتر کارکرد ماشین دستکاری شده و از گارانتی خارج شده. حالا قصد شکایت دارم اما من وکالتی سند زدم ولی در بنگاه شخص دیگر که وکالت داشت جهت قرارداد اومد که ادعای سالم بودن ماشین را داشت ولی جهت سند زدن مالک ماشین به من وکالت داد حالا با تقلب انجام شده. باید از کدام یکی شکایت کنم شخصی که در بنگاه حاضر شده و ادعای سالم بودن ماشین را داشته یا مالک ماشین که به من جهت سند وکالت داده؟ با وجود تقلب انجام شده نباید فروشنده اعلام میکرد کیلومتر دستکاری شده؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
درصورتیکه عملیاتی انجام گرفته باشد که موجب پنهان کردن عیب موجود در خودرو شود ،دادخواست اعلام فسخ معامله به علت تدلیس در معامله و درصورتیکه عملیاتی در جهت پنهان کردن عیب موجود در خودرو انجام نشده باشد ،دادخواست اعلام فسخ معامله به علت عیب در مورد معامله را مطرح نمایید .
درهرصورت باید قبل از طرح دعوی اعلام فسخ معامله ،با تامین دلیل عیب موجود در خودرو ،نظر کارشناس رسمی دادگستری مبنی بر وجود عیب در خودرو را تامین دلیل کنید و با ارسال اظهارنامه مراتب فسخ معامله را به فروشنده اعلام نمایید .
موفق باشید.