مشاوره حقوقی رایگان - بررسی قصور پزشکی

باعرض سلام ممنون میشم به سوال من پاسخ بدید.
بنده کارشناس مامایی هستم که مطب دار هستم برای یک بیمار اتباعم ایودی گذاشتم که کاملا مطابق ضوابط و دستورالعمل کشوری کارم رو انجام دادم و با توجه به دستور العمل از معدود عوارض ایودی گذاری سوراخ شدن رحم و خروج ایودی از حفره ی رحم میباشد. بعد از مراجعه مجدد بیمارم متوجه شدم که این اتفاق برای بیمار افتاده و با پیگیری های متعدد بیمارم رو ریفر کردم بیمارستان و ایشون جراحی شدند.ایا با توجه به اینکه من کاری خارج از دستورالعملم انجام ندادم ایا این بیمار میتونن به عنوان قصور پزشکی از من شکایت کنن؟ و اینکه من زمان ایودی گذاری بیمه مسئولیتم تموم شده بود و زمانی که ایشون میخواستند عمل کنن بیمه کردم ایا در رابطه با این مورد مشکلی برای بنده ایجاد میشه ؟
من میخوام به بیمار کمک کنم و هزینه های درمانشون رو تقبل کنم ایا پس از گرفتن برائت نامه و رصایت نامه به صورت قانونی میتونن شکایت کنن و هزینه مضاعف بگیرن؟

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درودبرشما.پرونده به پزشکی قانونی وکمیسیون پزشکی ارجاع وبه صورت تخصصی بررسی میشود که شماقصورداشته ایدیاخیر؟ورضایت بیماری تاثیری درقصورومسئولیت شماندارد