مشاوره حقوقی رایگان - دعوت (اعاده) به کار پس از منفک شدن از ناجا

با سلام بنده 5 سال به صورت پیمانی در ناجا خدمت کردم و در تاریخ 21 / 11 /94 از خدمت منفک شدم و علی رغم تاییدیه های حفاظت و بازرسی و عقیدتی و اخذ رضایت خدمتی از فرماندهان و روسای سابق رییس گزینش قم به دلیل خصومت و برخی گزارشات کذب هنگام تغییر وضعیتم با رسمی شدنم مخالفت کرده و میکند و بنده از اون موقع تا الان از هر مقام و مسولی بگید اعم از دفتر رهبری تا فرماندهان نا جا و غیره دستور گرفتم ولی تا کنون به نتیجه نرسیدم و در آخرسر بر میگردد به رییس گزینش قم و ایشان هم بهانه می آورد که نمیشه دست من نیست و از این جور حرفا خواهشا راهنمایی ام کنید