مشاوره حقوقی رایگان - فسخ نکاح

با سلام
بنده دادخواست فسخ نکاح بعلت تدلیس زوجه دادم و دادگاه بدوی بعلت خیلی واهی دادخواست منو رد کردن. و الان در مرحله ی تجدید نظرخواهی هست.
زوجه در مراسم خواستگاری به دروغ پدر خود را اهل زابل به من معرفی کرد و گفتن مرده در صورتی که بعد از عقد فهمیدم پدرش افغانی بوده. البته من تحقیقات کردم . ( البته مادرش ایرانی هست و شناسنامه ایرانی داره ) الان 3 سال از اون زمان می گذره و من هم اطلاعی از حق فسخ نداشتم.نکته اینجا است که اگر من می فهمیدم باباش افغانی هست واقعا از ازدواج با ایشون سرباز میزدم. در دادگاه بدوی شهودم رو هم بردم ولی در رای دادگاه اومده:
به خواسته صدور حکم بر فسخ نکاح فی ما بین
طرفین به تجویز ماده 1128 قانون مدنی و مطالبه خسارات وارده ناشی از فریب و تدلیس زوجه در
1396 با /05/ امر ازدواج بدین توضیح که خواهان در دادخواست تقدیمی اظھار داشته در مورخ 17
خوانده عقد دائم نموده است خوانده در زمان شروع آشنایی و مراسم خواستگاری در خصوص
وضعیت پدر خود اعلام می نمایند که اهل زابل سیستان و بلوچستان می باشند و فوت نموده اند
بعد از چند ماه از مراسم عروسی اطلاع می یابد پدر زوجه دارای تابعیت افغانی می باشد و زوجه
این موضوع را کتمان کرده است و علی رغم اطلاع یافتن به موضوع اطلاعی از حق فسخ نداشته
است و به محض اطلاع نسبت به این حق مبادرت به طرح دعوای حقوقی نموده است دادگاه با
عنایت به اوراق و محتویات پرونده و ملاحظه برگ دادخواست مطروحه با موضوع مطالبه مھریه از
ناحیه خوانده که به تاریخ قبل از طرح دعوای فوق می باشد که حکایت دارد طرح این دعوا ناشی از
طرح دعوای مطالبه مھریه از ناحیه زوجه می باشد و خواهان مدارک و مستندات کافی در جھت اثبات
این موضوع که طرفین با این وصف خاص اقدام به ازدواج نموده و یا اینکه ازدواج متبانیاً بر این
اساس واقع شده باشد ارایه ننموده است و گواهان تعرفه شده به این موضوع گواهی نداده اند و
مضافاً اینکه موضوع مطروحه جزو عیوب موجد حق فسخ نیز نمی باشد فلذا با توجه به مراتب
فوق دعوای خواهان را غیر وارد تشخیص مستندا" به ماده 1257 قانون مدنی حکم بر بطلان دعوای
مطروحه صادر و اعلام می دارد .
اولا دروغ همسرم از مصادیق بارز تدلیس به شمار می رود ثانیا طبق ماده 1128 در اینجا هم شرط صفت هست هم تدلیس هم در عقد تصریح شده و هم بر مبنای ایرانی بودن ایشان عقد صورت گرفته.ثالثا اگر موضوع مهمی نبود قانون گذار 6 ماه تا دو سال حبس (ماده 647 قانون مجازات اسلامی)برای فریبنده در نظر نمی گرفت.با این وجود چرا تقاضای منو رد کردن؟؟؟ چه جوری ثابت کنم افغانی نمی خواستم دیگه؟؟؟خواهشا وکلا بر اساس قانون جواب بدن نه مثل قاضی پرونده ی من. اگه تو این مملکت قانون وجود داره.

پاسخ ها :

سید محمد نوابیان قمصری

جناب آقای سید محمد نوابیان قمصری :

درود بر شما
پیروزی در پرونده علاوه بر توجه به ادله اثبات دعوی مصرح در قانون مدنی مرهون فن دفاع نیز میباشد که وکلا برای به دست آوردن آن سالها تلاش و مطالعه و تجربه اندوزی نموده اند . پیشنهاد میکنم برای مرحله تجدید نظر از وجود وکلای با تجربه استفاده نمایید .