مشاوره حقوقی رایگان - شکواییه

سلام من 08/30 عابر بانکم بعد خرید جا مانده و مغازه دار خالیش کرده بود شکایت کردم بعد طبق دستور قضایی رفتم کلانتری اظهاراتمو ثبت کردن گفتن میفرستیمش دادگاه و پیامک میاد الان نزدیک دوماهه گذشته هیچ پیامکی نیومده چکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
درصورت عدم ارسال پیامک ویا احضاریه از طرف دادسرا توصیه میگردد حضورا موضوع را از مرجع قضایی پیگیری نمایید