مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از سند مجعول برای فریب دادگاه

باسلام. پسرم شکایتی جهت مضایق شغلی به دادسرای نظامی می‌دهد. 2نوبت رسیدگی و فردی از سوی واحد که فاقد پروانه وکالت میباشد. کپی استراحت پزشکی 12روزه او را که حقوق نیز پرداخت نشده. تقلبی دانسته. و دادیار او را بیمارستان صادرکننده که ذینفع میباشد فرستاده. و اخیرا کیفرخواست صادر و قرار منع تعقیب متشاکی را صادر و برای فرزندم بدلیل استفاده از سند مجعول برای فریب پرونده ای مفتوح می‌نماید. اصل گواهی پزشکی به یگان داده شده و صرفا عکس انرا به دادسرا داده شده. و این فرد سابقه پزشکی را در بیمارستان برای محکوم کردن او از بین برده. چگونه دادیار دادسرای نظامی انرا مجعول دانسته. و چرا قرار منع تعقیب صادر کرده. و فردی که فاقد پروانه رسمی وکالت میباشد چطور در پرونده حضور یافته. و اصل استراحت پزشکی کجاست. البته دادیار گفته ایشان وکیل معاضدت هستند. با تحقیق پسرم متوجه دروغ بودن موضوع و انجام جلسه خصوصی آنها بوده. ضمنا چرا دادسرا راسا از بیمارستان استعلام نکرده و این فرد واسطه را بدون رعایت بی‌طرفی فرستاده. لطفا پاسخ دهید برای احقاق حق چکار باید کرد

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

وقتی پرونده به دادگاه نظامی ارجاع شد تقاضای استعلام از بیمارستان را بکنید تا صحت گواهی محرز شود