مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد شراکت

با سلام
بنده طراح وب سایت هستم و قرار است با یکی از مشتریانم (3 سالی است ایشان را میشناسم) که در ترکیه زندگی می کند، عقد قرارداد شراکت در زمینه چند سایت فروشگاهی داشته باشم.
طی تماس تلفنی و مشخص کردن سهم هر نفر بابت آورده مالی ، سهم ایشان 50 درصد همسر ایشان 20 درصد و بنده 30 درصد مشخص شده است.
امروز از من درخواست ارسال تصویر کارت ملی، آدرس محل کار و منزل و همچنین تلفن ثابت را کرده اند که این قرارداد شراکت را تنظیم و ارسال کنند.
می خواهم بدانم برای قرارداد شراکت، ارسال تصویر کارت ملی واجب است ؟
به هر حال به دلیل موقعیت شغلیم، اینقدر کلاهبرداری و غیره دیده ام که ترس از ارسال کد ملی و کارت ملی برای حتی اطرافیانم دارم.
ممنون می شوم راهنمایی بفرمایید
با سپاس

پاسخ ها :

سجاد  بهبودي

سجاد بهبودي :

بعید است به صرف داشتن کد ملی و آدرس شما اقدام خاصی مبنی بر کلاهبرداری صورت گیرد