مشاوره حقوقی رایگان - حق عبور از زمین همسایه

سلام من یک قطعه زمین خریدم 12 سال پیش الان زمین من وسط دوزمین دیگر قرار گرفته که الان راه عبور و مرور به من نمیدن و راه دیگه ای ندارد و من بابت عبور و مرور چیزی قید نکردیم ... ولی زمین بالا و پایین این زمین به همدیگر راه عبور دادند و ما با خودمون گفتیم طبق هموز زمینهای مجاور راه باز میکنیم یعنی طبق عرف زمین های مجاور به همین خاطر قید نکردیم راه عبور و مرور را ...الان من میتونم شکایت کنم برای عبور و مرو یا نه باتشکر

پاسخ ها :

مرضیه صیادی

مرضیه صیادی :

استان :

سلام
اگر تنها راه دسترسی به ملک عبور از ملک های مذکور باشد برای دسترسی شما به ملک خود با تقدیم دادخواست به دادگاه صالحه می‌توانید اقدام کنید.