مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از همسر

من از سال 1372 به این ازدواج تن دادم و از اولی با من همخوابی نکرد اگر این کار می شود با هزار بدبختی که بخاطر اینجور کارا ماهی دو بار قهر میکرد و گاهی هم شکایت می کرد و همه من را گناه کار میکردند و حاصل این زندگی نیکبخت دو دختر و یک پسر شد و طول این سالها پر کلانتری و قهر میکرد تا به الان، تا اینکه یه دروغ سر هم کرد و گفت این چاقو زده و قاضی من به تیمارستان فرستاد و من شدم دیوانه و چون املاک داشتم به مریضی کسی به من اعتماد نکرد و مغازه ام را از دست دادم چون خرج زندگی ام را نمیتواستم در بیارم، و برادرم پولها را به همسرم دادند تا هزینه زندگی را بدهد و از آن روز به بعد اخلاق اش تغییر کرد و منو از خانه جدا به طبقه که بهار خواب و انباری بود فرستاد و دیگه به من تهمت زدند و به من مبلغ نا چیزی داد، چون من خرجم کفاف نمی کرد، من یک زمین به مبلغ 600 میلیون فروختم تا زندگی خوبی داشته باشم ولی همسرم یک شب کارت بانکی هایم را برداشته و نمی دانم به کی داده، من از او چندین بار گفتم پول من بده تا این که یک روز شب مادر و پسر به من حجوم آورده و مرا کتک زدن و فرار کردن به خانه پدرش و رفته به من شکایت کرده ، حال من چه کنم ، من آدم ضعیف و ناتوان هستم به من کمک کنید.

پاسخ ها :

زين العابدين  اسماعيل پور

جناب آقای زين العابدين اسماعيل پور :

سلام
متاسفم از آنچه پیش آمد
اگرچه قصه پر غصه ات را کوتاه و مبهم بیان نمودید اما با فرض گرفتن کارت و ضرب و شتم نسبت به شما میتوانید از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی شاکی شوید.
موفق باشید!