مشاوره حقوقی رایگان - آزار فرزند دارای ملال جنسیتی

با سلام. من 18 سال سن دارم و در حال طی کردن مراحل قانونی تغییر جنسیت از مرد به زن هستم. پدر و مادرم با فحاشی و ازار و اذیت ارامش روانی را از من سلب کرده اند و در تلاش زندانی کردن من در خانه و یا اخراج من هستند و اموال من را از بین می برند و مانع کارهای قانونی من میشوند. آیا میتوانم با بیمارهای اینچنین مقابله کنم؟ پدرم معتاد است و من به دلیل اختلالات روانی اش نمیتوانم سخنی بگویم. حکم انها چیست؟

پاسخ ها :

محمد  ايزدي

جناب آقای محمد ايزدي :

با سلام
بنظرم با یک روانشناس هم صحبت کن تا راههای صحبت کردن و قانع کردن والدین خود و آشنایی با اینچنین مشکلاتی را پیدا کنی

نعمت اله مرادی

نعمت اله مرادی :

استان :

از طریق دادسرا تحت عنوان ازار واذیت اقدام شود