مشاوره حقوقی رایگان - ثبت شکواییه الکترونیکی

با سلام و وقت بخیر.
برای ثبت شکایت در مورد اجناسی که از سایت اینستاگرام خریداری شده ولی ارسال نشده درخواست شکایت داشتم که پس از مشاوره با پلیس فتا فرمودند به دفاتر خدمات قضایی مراجعه نمایید
آیا این امکان وجود دارد که از طریق سایت عدل ایران شخصا شکواییه را تقدیم دادسرای جرایم رایانه ای نمایم و به دفتر خدمات قضایی مراجعه ننمایم؟
ممنون از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

سلام
خیر حتما باید دفتر خدمات تشریف ببرید