مشاوره حقوقی رایگان - ربودن رسید پول

با سلام. خانم بنده حکم استرداد جهیزیه رو گرفته و به منزل بنده ورود کردند. رسید پولی که لای قران بود ( در حضور شاهدین ک کاسبان محل بودند ) را باخود برده. چطور میتونم ثابت کنم و حقم رو بگیرم؟ شاهدین از دوستان بنده نیز هستن.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
اسناد عادی قابلیت استعلام و پیگیری ندارند
شما به جای دعوا برای پس گرفتن رسید باید دعوا با استناد به شهادت برای پس گرفتن پول انجام دهید
سوال اینکه شما وقتی می خواستید به همسرتان پول دهید رفتید کسبه محل را آوردید و در حضور آنها پول را پرداخت کردید؟