مشاوره حقوقی رایگان - حقوق

سلام .
من در یک کارگاه مونتاژ کار میکردم. ماه اول که کامل نرفته بودم به صورت روزمزد حساب شد و ماه دوم هم حدود 10 روز به علت نبود مواد اولیه کارگاه تعطیل بود. میخواستم بدونم حقوق ماه دوم چطور محاسبه میشه؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
چنانچه مزد شما بر اساس میزان انجام کار یا محصول تولید شده محاسبه میشده شما کل ماه دوم را مستحق دریافت مزد هستید در غیر اینصورت به میزان روز و ساعات کاری استحقاق دارید