مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شرکت اینترنتی

دریک شرکت کار در منزل ثبت نام کردم دوبار هم پول بحسابشون زدم جالب یه سری نمونه کار فرستادن اونم انجام دادم فرستادم دیگه خبر نشد ازشون جوابم رو ندادن تازگی تو کانال دیدم نوشته شده کلاهبرداری برای شکایت ازشون به خدمات قضایی مراجع کنید لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

ليلا  حسنعلي زاده

ليلا حسنعلي زاده :

اطلاعات شرکت با مدارک میرید دفتر خدمات قضایی تحت عنوان کلاهبرداری اینترنتی وتحصیل مال از طریق نامشروع شکایت میکنید