مشاوره حقوقی رایگان - با سلام لطفا رای صادره زیر را به زبان ساده توضیح بفرمایید مخصوصا خط آخر در مورد دیه

درخصوص اتهام آقايان 1 -ف.ه فرزند هادی و2 -س.ع مقدم فرزند
اسکندر داير بر مشارکت در ايراد ضرب و جرح عمدی نسبت به شاکی آقای ح.ب
زاده فرزند غلامرضا و 3 -خانم س.ه فرزند هادی داير بر ايراد ضرب و جرح
عمدی نسبت به شاکی آقای ح.ب فرزند غالمرضا ، عنوان کيفرخواست
اصداری از حيث جنبه خصوصی بزه ( ديه ) از سوی دادسرای عمومی و انقلاب خرمشهر، باتوجه به محتويات پرونده و نظر به اينکه شکات جهت اثبات ادعای خود دليل و مدرک محکمه
پسندی ارائه نداده اند و شاهد معتبری به غير از مادرشان، به دادگاه معرفی نکرده اند و از طرفی
طبق تحقيقات صورت گرفته، درگيری در منزل متهمين واقع شده است که اين امراز مقرون به
واقع بودن دفاعيات آنان مبنی بر حمله ور شدن شکات به آنان و ورود آنها به منزلشان بدون اجازه
و ايجاد درگيری فيزيکی با آنان حکايت دارد و با عنايت به اينکه پس از تقاضای شاکی آقای ح.ب ، متهمين بادست گذاشتن روی قرآن کريم به خداوند متعال قسم ياد کردند که
دردرگيری رخ داده شکات را مورد ضرب و جرح قرار نداده اند لذا دادگاه با توجه به مراتب گفته
شده مستندا به ماده 4 قانون آئين دادرسی کيفری مصوب سال 1392 ، رای بر برائت نامبردگان
صادر و اعلام می کند رای اصداری حضوری است و به علت کمتر از ده درصد از ديه کامل
بودن صدمات وارده به شکات قطعی می باشد .

پاسخ ها :

حمید مرادی

حمید مرادی :

استان :

اگه دیه کمتر از ده درصد کل دیه باشد حکم دادگاه بدوی قطعی میباشد منظور خط آخر همینه یعنی نمیشه بهش اعتراض کرد