مشاوره حقوقی رایگان - ثبت نام در سایت ثنا از خارج از کشور

سلام و ادب. من میخواهم از خارج از کشور در سامانه ثنا ثبت نام بکنم که احتیاج به شماره تلفن یا گوشی دارد. آیا با داشتن شماره گوشی خارج از کشور این امکان پذیر است. اگر امکان ندارد، لطفا مرا راهنمایی بفرمایید. و بعد از آن برای اتمام کار در یکی از دفاتر خدمات قضایی باید حضور کرد، آیا این از طریق وکالتنامه امکان دارد که دیگر به حضور من احتیاج نباشد. لطفا در این زمینه مرا راهنمایی‌ بفرمایید. سپاسگزارم

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.به تازگی امکان ثبت نام برای اشخاص مقیم خارج از کشور فراهم شده است.