مشاوره حقوقی رایگان - غایب مفقود الاثر

سلام وقت بخیر
بنده وکالت از پدرم دارم. عمویم قیم نداشته ، میخواهم از طریق دفتر قضایی درخواست استعلام کنم وقتی رفتم پیش قاضی، میخواهم نامه بگیرم برای بیمارستان امین آباد که ببینم عموی گمشده ام آنجا هست بعنوان مجهول الهویه یا خیر. چون نامه دارم که آخرین بار نیروی انتظامی عمویم را در سال 75 پیدا کرده ، اما چون اون موقع اسناد بصورت سیستمی نبوده ، هیچ اطلاعی در دسترس نیست که کجا انتقالش دادند مراحل کار چیست

پاسخ ها :

مريم  پارسايي

مريم پارسايي :

درود، من متوجه منظورتون نشدم، واسه چه کاری میخواین نامه بگیرید واستعلام کنید؟ واسه روشن کردن تکلیف اموال عمو؟ یا پدر تون؟