مشاوره حقوقی رایگان - درباره حقوق پدربزرگ

سلام زنی هستم مطلقه دوساله طلاق گرفتم و در منزل مادری زندگی میکنم پدرم فوت شده و مادر حقوق پدر را میگیرد ولی من میخواستم بدونم من که پدر بزرگم بازنشسته بوده و حقوق بازنشستگی میگرفته و حالا هم فوت شده من میتونم حقوق پدربزرگم رو دریافت کنم ؟

پاسخ ها :

دریافت حقوق پدر بزرگ توسط نوه مطلقه دریافت حقوق پدر بزرگ مستمری پدر بزرگ به نوه مستمری بازماندگان مستمری