مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه قیمت ملک قسطی خریداری شده

دوسال پیش یک طبقه از منزل پدری قیمت گذاری شده به مبلغ 160میلیون تومان و به علت بدهکاری به فردی از فامیل فروخته شده و همان روز خرید ، 3دانگ منزل به نامشان شده درصورتیکه مبلغ 90میلیون از پول را به صورت نقدی و مقداری را چندماه بعد دادند و الان 40 میلیون باقی مانده است. و قیمت ملک چندین برابر شده و یک طبقه فروخته شده حدود 700میلیون تومان تمام شده است. آیا این 40 میلیون باقی مانده را میتوان به روز محاسبه کرد و تبدیل به قیمت واقعی و کنونی ملک کرد و خواست یا به دلیل به نام زدن سه دانگ ممکن نیست (منزل سند ندارد و در محضر سه دانگ ثبت شده است)

پاسخ ها :

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

درود
ابتدا اظهارنامه مبنی بر مطالبه ارسال شود در صورت عدم پرداخت، از تاريخ ارسال اظهارنامه خسارت تاخیر تادیه قابل مطالبه است