مشاوره حقوقی رایگان - تصرف انباری

سلام
انباری سند دار توسط همسایه به مدت یکسال گرفته شده و با صحبت کردن حل نشده؛ بهترین را ه برای پس گرفتن و خسارت چیست. و از انجاییکه خانه به نام مادرم هست و به خاطر سن بالا امکان شکایت از سمت ایشان نیست ایا میتونم با وکالت گرفتن خودم طرح شکایت کنم
ممنون

پاسخ ها :

تصرف انباری توسط همسایه تصرف انباری انباری وکالت از مادر برای شکایت کردن