مشاوره حقوقی رایگان - تعزیرات و حبس تعزیری

باسلام شوهر من یه جرم حمل و نگهداری 1 گرم و ده سانت هروئین الان 3ماهه زندانه قاضی 27 ماه با 17 ماه تعلیقی 1300جریمه و 60 شلاق محکوم شد آیا می‌شود بعد 3 ماه حبس درخواست آزادی مشروط بدهد ؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

به حساب قیم ایشان که میشود جد پدری و یا قیم انتخابی توسط دادستانی برای توضیح مفصل تر و مشاوره در اینخصوص میتونید تماس بگیرید