مشاوره حقوقی رایگان - ورود پول هک شده به حسابم

سلام. مقداری طلا از طریق آگهی اینترنتی فروختم که پول به حسابم اومد و طلا رو تحویل دادم.
فردا صبحش پیامک مسدودی حسابم اومد و فردی مدعی شده پول از حسابش هک شده و به حساب من اومده.
حکم قضایی هم نداشته و فقط از طریق پلیس فتا مسدود کرده حسابم رو.
من هم شکایت کردم.
مستندات من دو شماره تماس ایرانسل شخص خریدار و چت ها و تماس ها و آگهی و فاکتور طلا و همچنین فیلم دوربین مدار بسته به هنگام معامله هست که البته در فیلم به دلیل اینکه طرف ماسک زده و کلاه داره چهره قابل شناسایی نیست.
در اینطور موارد حکم قاضی چه می باشد؟
پول رو بدم و توافقی پرونده رو ببندم یا پیگیر حقم باشم؟
ضمن اینکه ممکن هست خود شخص مدعی با هکرها هم دست باشد.
لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

شکایت خود را مستقل پیگیری نمایید منتها مبلغی که به حساب شما واریز شده در صورتی که اثبات گردد در نتیجه وقوع جرم اتفاق افتاده موظف به استرداد ان هستید