مشاوره حقوقی رایگان - نحوه جلوگیری از مزایده منزل توسط بانک

باسلام
سال گذشته منزلی را قولنامه کردیم و سند آن رهن بانک بود اما فروشنده به تعهداتش عمل نکرد. ما شکایت کردیم و حکم حضوری مبنی بر الزام فروشنده به فک رهن صادر شد. اما رییس بانک گفت که تا پیش از مهلت 20 روزه اعتراض به حکم، ملک را به مزایده میگذارد. آیا راه قانونی وجود دارد که بانک از اقدام به مزایده ملک منع شود تا پس از تایید حکم دادگاه، حتی در صورت خودداری فروشنده از فک رهن، ما به عنوان خریدار فک رهن را انجام دهیم و از مبلغ بدهی به فروشنده کسر کنیم؟
با تشکر

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

با پرداخت بدهی بانک ملک از رهن خارج و مزایده برگزار نخواهد شد