مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج در خارج از کشور

با سلام. من دختری 36 ساله هستم که با توجه به این که پدرم در قید حیات نیستند و حقوق ایشان تا زمان تجرد به من تعلق میگیرد و از طرفی امکان ازدواج در خارج از کشور را دارم. برای حفظ حقوق پدری و از طرفی داشتن مزایای ازدواج دائم در ایران مثل ارث، مهریه و ...از آن جا که قرار هست ساکن ایران باشیم، میخوام بدونم تنظیم عقدنامه در اروپا و عدم مراجعه به کنسولگری و دفاتر رسمی ازدواج در ایران، در حق و حقوق من در ازدواج دائم در ایران خللی به وجود نمیاره؟

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
خیر
منتها باید ازدواج را به ثبت برسانید تا در عالم اثبات دچار مشکل نشوید