مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو متواری در تصادف

با سلام.
من با فردی تصادف کردم و اون که مقصر صد در صد هست فرار کرد و ماشین من 40 میلیون خسارت دید و بعد از پیدا کردنش پدرش که مالک ماشین هست میگه که من بیشتر از پول بیمه خسارت نمیدم. من هم از راننده شکایت تامین دلیل کردم ولی دارایی نداشت که توقیف کنم.
حالا باید چی کار کنم که هم ماشینش توقیف بشه و هم بتونم خسارتم رو بگیرم؟
و اینکه یک ماه از شکایت من در دادسرا میگذره و هنوز ماشینش توقیف نشده چرا؟
خیلی ممنون از جوابتون

پاسخ ها :

مسعود سلطانی

جناب آقای مسعود سلطانی :

سلام‌
از طریق حقوقی دادخواست مطالبه وجه‌ و تامین‌ خواسته‌ بدید و خودرو‌ رو توقیف‌ کنید
در دادخواست‌ مالک‌ رو هم‌ طرف دعوا‌ قرار بدید تا امکان‌ توقیف‌ خودرو باشد