مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

با سلام، لطفا راهنمایی فرمایید؛ خودرویی که به خودرو من خسارت وارد کرده و متواری شده است و صورتجلسه پاسگاه انتظامی را هم دارم که پلاک خودرو متواری را در آن قید کرده باید از کجا شروع کنم؟ به دفتر حقوقی هم مراجعه کردم و گفتند باید تا یک میلیون برای کارشناسی واریز کنی تا پیگیری و دستور قضایی بگیری
آیا راه دیگری و جود ندارد من چگونه می توانم طبق شماره پلاک آدرس شخص رو پیدا کنم، و چگونگه می توانم خسارت وارده را بگیرم؟
الان با توجه به بدهی که دارم مبلغ یک میلیون تهیه کردن برام ممکن نیست.

پاسخ ها :

توقیف خودرو متواری در تصادف خودرو متواری در تصادف توقیف خودرو خودرو