مشاوره حقوقی رایگان - شکایت توهین و تهدید

سلام. شخصی با این عناوین از من شکایت توهین، تهدید، تهمت، مزاحمت و افترا کرده. با استناد به پرینت پیام از خط بنده. من انکار کردم و قبول نکردم.
تکلیف پرونده چی هست؟ آیا ایشون میشه با بردن دو شاهد معتاد و دوستش که با من دشمنی دارند، کارش رو پیش ببره؟

پاسخ ها :

ناهيد  بهمن پور

سرکار خانم ناهيد بهمن پور :

با سلام یکی از ادله های اثبات دعوی استشهادی و گواهی شهود هست و برای شهود شرایطی در قانون متصور شده است لا در صورتی که شهود دارای آن شرایط نباشد شهادتشون مورد قبول نیست می توانید جرح شهود کنید