مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

سلام. من 2 سال سابقه بیمه تامین اجتماعی در یک شرکت داشتم. الان حدودا 3 ماه در شرکت دیگری مشغول به کار هستم که بیمه هم شدم.
اما حالا این شرکت تعدیل نیرو میخواد بکنه. من میتونم از بیمه بیکاری استفاده کنم و این که چطور برای من حساب میشه؟

پاسخ ها :

زهرا  قنادي زاد

سرکار خانم زهرا قنادي زاد :

سلام.چنانچه بیکاری ناشی از اراده بیمه شده نباشد مشمول بیمه بیکاری است .مبنای پرداخت حق بیمه بیکاری مزد بیمه شده است.