مشاوره حقوقی رایگان - ارجاع پرونده دایار

با سلام در برج 3 از شخصی به خاطر تصرف عدوانی و تخریب شکایت کردم و ان شخص از بنده به مزاحمت ملکی و حق ارتفاق شکایت کرد پرونده او به دادسرا رفت و پرونده من به دادگاه کیفری رفت پرونده ان شخص زیر نظر بازپرس که دستور داده کارشناس بگیرد با بررسی پرونده رای به نفع من صادر کرد ان شخص اعتراض کرد پرونده به دادگستری ارجاع شد در انجا قاضی رای به نفع من صادر کرد و پرونده در حاضر رفت دست دادیار در حال حاضر پرونده بنده از شش ماه پیش تا حالا رسیدگی نشده وقتی به قاضی اعلام کردم علت چیست گفت پرونده ان شخص از شما شکایت پیش من بیاید می خواستم بدانم قاضی از کجا فهمیده ان شخص در شعبه دیگر پرونده دارد و سئوال بعدی چرا رای دادیار صادر نمی شود

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید نتیجه آن پرونده که رای نهایی صادر وقطعی شده را ببرید ارائه بدهید