مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

با سلام
طبق ماده قانونی 1168 در مورد حضانت فرزند : حضانت یک حق و تکلیف برای ابوین هست و با توجه به اینکه پدر حق ولایت بر فرزند دارد و حق ولایت هم قابل اسقاط و نقل و انتقال نیست، حتی در صورت دادن وکالت بلاعزل در مورد حضانت فرزند، پدر مجدد می تواند حضانت فرزند را پس بگیرد. چه راهی هست که مادر بدون طلاق گرفتن حضانت فرزند رو از پدرش بگیرد.

پاسخ ها :

سیده نسیم سلطانی حسینی

سیده نسیم سلطانی حسینی :

استان :

حضانت گرفتنی نیست اون چه شما انجام میدهید سرپرستی طفلک نگهداری از طفل هست لذا وکالت بلاعزل و یک اقرار نامه محضری بگیرید که حضانت و سرپرستی طفل به مادر واگذار شده و پس از 9 سالگی در دختران و 15 سالگی در پسران خود بچه تعیین میکنه با چه کسی زندگی میکنه و دادگاه وارد رسیدگی نمیشه