مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون ارجاعی رزمندگان

چرا روند کمیسیون های ارجاعی رزمندگان فاقد مدارک بالینی طولانی است ایا بازه زمانی برای کمیسیون ها در نظر گرفته نشده و ثانیا کار کمیسیون ماده 134چیست ؟ ممنونم

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. حجم بالای مراجعین و وضعیت خاص کشور در زمان بیماری کرونا این اختلالات را بوجود آورده است... کمسیون 134 مربوط به فوت شهادت یا جانبازی پرسنل سپاه می باشد.