مشاوره حقوقی رایگان - مرخصی تشويقی مناطق كمتر توسعه يافته

باسلام
بنده به مدت 5 سال (93تا98) در مناطق كمتر توسعه يافته بصورت پيماني ((مشمول قانون مديريت خدمات كشوري)) مشغول بكار بوده ام و ساكن و بومي آن منطقه نبوده ام.
ماده 15 آيين نامه مرخصي ها ميگويد:
ماده 15 –كاركنان غير بومي مناطق كمتر توسعه يافته و محروم علاوه بر 30 روز مرخصي استحقاقي از 30 روز مرخصي براساس
فهرست مناطق كمتر توسعه يافته و محروم كه به تصويب هيأت وزيران رسيده است برخوردارند و در صورتي كه آنان نتوانند از ذخيره
مرخصي استحقاقي و 30 روز مرخصي مناطق محروم استفاده نمايند. در پايان همان سال وجوه مرخصي تشويقي را دريافت مينمايند
و مرخصي مورد نظر به هيچ وجه قابل ذخيره نميباشد.
((( با توجه به اينكه اين ماده را در متن قانون مديريت خدمات كشوري رويت نكردم )))
آيا به بنده تعلق ميگيرد....؟؟؟
سپاس

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. بله. انشالله پیگیری نمایید و حقوق خود را مطالبه کنید.