مشاوره حقوقی رایگان - غیبت پدر در ازدواج

سلام خسته نباشید من یه دختر 27 ساله هستم
و 2 سال و نیم که توی محضر عقد دائم خوندم ولی ثبت نشد 4 سال پیش اقدام کردم برای اذن ازدواج و کلی دوندگی کردم قاضی یه شعبه بهم گفت نیازی به کارهایی که کردی نیست برو محضر عقد بخون و بعد بیا ثبتش کن من انجام دادم و شعبه ام که عوض کن گفتن نه باید از همون طریق روزنامه و ... پیش بری میشه راهنمایی کنید من چی کار کنم من تقریبا 2 ماه دیگه می خوام برم سر خونه و زندگیه خودم اصلا نمی دونم چی کار کنم ؟

پاسخ ها :

اجازه ازدواج دختر در صورت غیبت پدر غیبت پدر در ازدواج اذن پدر در ازدواج اجازه ازدواج ازدواج