مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد گرفتن رای قطعی

سلام وخداقوت
رای از دادگاه حقوقی در سال 84 دارم و در وقت اعتراض به رای (بیست روز)، طرف مقابل که اداره منابع طبیعی بوده، به رای صادره اعتراض نکرده. حال، برای دریافت رای قطعی به کجا مراجعه کنم؟ ایا باید به دادگاه تجدید نظر مراجعه کنم یا همون دادگاهی که رای صادر کرده؟

پاسخ ها :

جبرئيل  پاك نهاد

جناب آقای جبرئيل پاك نهاد :

سلام
رای صادره اگر اعتراض نشده قطعی میشه .به همان دادگاه حقوقی صادرکننده رای مراجعه وازمدیردفتر میتونید گواهی قطعیت دادنامه رو بگیرید .

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام، دادگاه بدوی/درصورت نیازبه توضیح بیشترویابررسی مدارک ومستندات تلفنی تماس بگیرید.