مشاوره حقوقی رایگان - اقرارنامه زمین کشاورزی

با عرض سلام و خسته نباشید
سند 16 هکتار از یک زمین کشاورزی متعلق به پدربزرگ من که فردی بیسواد بوده است. در سال 65 برادرش یک اقرارنامه از وی گرفته که طبق آن پدربزرگ من اقرار نموده که فقط 1.7 هکتار از این زمین متعلق به خودش است و مابقی متعلق به برادر خود میباشد (بدون ذکر هیچ گونه دریافت وجهی یا چیزی)، ولی پدربزرگ من تا زمان فوت میگفت این زمین مال خودش است. بعد از فوت برادر پدربزرگم، الان فرزندان برادر پدربزرگم نسبت به این زمین ادعا دارند و با وجودی که خود میگویند این زمین توسط پدربزرگم خریداری شده ولی ما این زمین را میخواهیم. خواستم ببینم این اقرارنامه سندیت دارد؟ در ضمن کل شهود این اقرارنامه ذینفع هستند.

پاسخ ها :

وحید مرادی

جناب آقای وحید مرادی :

سلام اگر اقرارنامه رسمی باشد بله اعتبار دارد اما اگر یک اقرارنامه عادی باشد نیتوانید امضا و اثر انگشت پدربزرگتون رو نسبت بهش اظهار تردید کنید