مشاوره حقوقی رایگان - مشاركت در ساخت

با سلام بنده مالك بوده و قرار است مشاركت ساخت انجام داده و سازنده پس از كسب جواز طبقه 5 تخريب و ساخت و ساز را شروع كند . در متن قرارداد ما براي مشكلاتي كه باعث اختلاف مي شود حكم نوشته ايم ولي پرس و جويي كه كردم گفتند اسم داور بايد باشد تا از لحاظ حقوقي به مشكلي برنخوريد خواستم ببينم درست است يا خير؟ و اينكه ضمانت اجرايي كه از سازنده مي گيريم بايد به چه صورت باشد ؟ و در صورت عدم تحويل واحدهاي ساخته شه به مالك در زمان مقرر چقدر ضرر و زيان بايد محاسبه و اعمال كرد ( براي هر واحد جدا حساب مي شود )
ممنون

پاسخ ها :

پدرام صادقیه

پدرام صادقیه :

سلام بهتر است داور شخص معینی تعیین شود.
بابت ضمانت اجراهایی که نسبت به سازنده باید در نظر گرفت ضمانتها متنوع هست از جمله خسارت تاخیر در انجام تعهدات قراردادی که نیاز داشتید با شماره 09121879857 تماس بگیرید و تشریف بیارید نمونه متن قراردادهای مشارکت در ساخت با ضمانت سازنده خدمتتون داده شود.
آدرس دفتر وکالت:
نرسیده به اتوبان چمران و زیرگذر گیشا خیابان جلال آل احمد خیابان پروانه پلاک 6 واحد 1