مشاوره حقوقی رایگان - رای دادگاه تجدید نظر

سلام، خسته نباشید.
میخواستم بپرسم دو ماه پیش درباره دیه اعتراض زدم و 4 روز پیش یک پیام برای من اومد که رای دادگاه تجدید نظر صادر شد و هنوز ابلاغیه برای من نیومده. خودم مشهد هستم دادگاهم تهران بوده. الان باید چی کار کنم؟ ممنون میشم توضیح بدین.

پاسخ ها :

محمد امين  حسين پور

محمد امين حسين پور :

استان :

سلام اگر ثبت ثنا هستید چند روز دیگه رای در حساب کاربری شما قرار میگیره ومیتونید ملاحظه کنید