مشاوره حقوقی رایگان - شکایت زوجه از زوج به دلیل ضرب و شتم

با سلام
همسر من به علت اختلافاتی که بین ما پیش امده بود به دلیل ضرب و شتم با استناد به گواهی دریافتی از پزشکی قانونی شکایت کرده است و برای من جهت حضور در جلسه شورای حل اختلاف احضاریه ارسال شده است.
ایشان هم اکنون از شکایت خود منصرف شده و تمایلی به پیگیری موضوع ندارد، آیا صرف حاضر نشدن شاکی و متشاکی در جلسه رسیدگی به شکایت برای مختومه شدن پرونده کفایت می کند یا من به عنوان متشاکی باید حتما در دادگاه حاضر شوم و لایحه دفاعیه ارسال کنم؟
بهترین راه مختومه شدن این شکایت چه مسیری هست؟

با تشکر

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

صرف اعلام گذشت شاکی کافی ست ونیازی به حضور شما نیست