مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست مطالبه وجه علیه وام گیرنده

با عرض سلام و احترام
همسر بنده سه سال قبل ضامن وام فردی شد که اصلا اقساط را پرداخت نکرده و با شکایت بانک ضامنین محکوم شده و مبلغ وام به صورت اقساط از حقوق ضامنین کسر گردیده ... سوال بنده این است که نحوه نوشتن دادخواست علیه وام گیرنده به چه صورت باید باشد و آیا این احتمال وجود دارد که دادگاه به نفع وام گیرنده رای صادر کند؟ با توجه به اینکه خواهر وام گیرنده کارمند دادگاه شهرمان است آیا می تواند خللی در پرونده ایجاد کند؟ آیا همسر بنده می تواند دادخواستش را به دادگاه شهر دیگری تحویل دهد؟

پاسخ ها :

روح اله  مهربان

جناب آقای روح اله مهربان :

سلام.پس از پرداخت کلیه اقساط و یا تسویه وام توسط ضامن یا ضامنین امکان طرح دادخواست و مطالبه وجه پرداختی وجود دارد