مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

سلام خسته نباشین بنده برا شخصی ضامن شدم و چکم برگه خورد ولی هنوز توان پرداخت وجه رو نداشتم که پرداخت کنم و بنده خدا هم از ایران رفته و جوابگو پول نشد و تمام حساب بانکی من مسدود شدن ایا میشه حساب جدید باز کنم و راهنمایی کنین برا تموم شدن از این پرونده چیکار میتونم بکنم

پاسخ ها :

نجات علی پور

جناب آقای نجات علی پور :

باید مبلغ محکوم به را پرداخت کنید و از چک رفع اثر بگیرید تا بتونید حساب جدید افتتاح کنید