مشاوره حقوقی رایگان - حق الوکاله

با سلام و عرض ادب خدمت شما. ما سند خونمون جعل شده از سال 92 تا به الان اون موقع وکیل ما با ما قرارداد نداشته و در حد تنظیم کردن دادخواست ها بوده چون فامیل ما بوده الان یک قرارداد بستیم که 10درصد پول خونه به او بدیم ولی منتها بعد نوشتن قرارداد و توافق نامه کامل زد زیر حرف هایش تا قرارداد بستیم فردا روز اون گفت باید پولم رو بدین و قرار بود بره دنبال کار ها و مجرمان بیاره و بعد ما به اون پول بدیم. الان یک سوال دارم سند خونه ورثه ای میخواهیم سه دونگ اون رو به نام شخص دیگری بزنیم. آیا باز هم وکیل ما میتونه ادعا کنه و به خاطر این که ما پول نداریم به وکیلم بدیم اون سه دنگ از ما بگیره یا خیر؟

پاسخ ها :

حسین نامداری

حسین نامداری :

استان :

سلام حق الوکاله ارتباطی با سند ملک ندارد و وکیل برای دریافت حق الوکاله باید دادخواست داده واثبات نماید

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام ، در صورتی که مورد وکالت را انجام داده اند، مستحق دریافت حق الوکاله تعیینی می باشد، در صورتیکه کار را به اتمام نرسانده اند، به نسبت کار صورت گرفته، مستحق دریافت هستند.