مشاوره حقوقی رایگان - فوت سرباز در حین خدمت

با سلام و احترام. پدرم سرباز وظیفه نزاجا در سال 59 در حین تعویض پست نگهبانی به علت شلیک سهوی گلوله توسط نگهبان تعویضی فوت نموده است. آیا ایشان شهید محسوب می‌شود یا فوت حین خدمت؟
و ضمنا الان مادرم به عنوان مستمری بگیر ارتش از کانون بازنشستگان ارتش حقوق اخذ می نماید.
لطفا ما را راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

فوت سرباز در حین خدمت احراز شهادت در سربازی فوت سرباز در اثر تیرخوردگی در حین خدمت تیرخوردگی در حین خدمت سربازی سربازی