مشاوره حقوقی رایگان - امضای وراث برای انتقال ملک

با سلام. حدود 22 سال پیش پدر مرحوم من مغازه ای را به صورت قولنامه ای به شخصی می فروشد و پولش را هم می گیرد تا زمان انتقال. پدرم فوت می کند در ضمن پدرم تک فرزند بوده و پدربزرگم هم فوت کرده بودند.مادربزرگم از طرف خودش و مادرم از طرف 3 اولاد صغیر وکالت انتقال سند را انجام می دهند. انگار بعد که طرف مورد معامله اقدام به گرفتن سند می کند مشکلات شهرداری و ... باعث می شود نتواند سند بگیرد. حالا بعد 22 سال به او گفتند باید آن 3 اولاد صغیر که الان بزرگ شده و کبیر هستند به همراه مادر و حصروراثت مادربزرگ به دفترخانه بیایند و تایید کنند. خواستم ببینم این امضای دوباره مشکلاتی برای ما برای دیگر اموال و دارایی ما ندارد یا نه؟ ممنون میشوم من را راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

امضای وراث برای انتقال ملک انتقال ملک قولنامه ای ارثی انتقال ملک ارثی ملک ارثی حصر وراثت ارث