مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مدارک المثنی برای موتور سیکلت

با سلام. یک موتور 86 میخوام بخرم پلاک تهران ولی تمامی مدارک را گم کرده و طرف با قولنامه محضری میفروشه. آیا میشه برای این موتور کارت و سند گرفت یا نه؟ اگر میشه راهنمایی کنید که بخرم یا نه؟ ممنونم ازتون

پاسخ ها :

سعید جهانگیرزاده

جناب آقای سعید جهانگیرزاده :

با سلام بله شما می تونید مبایعه نامه خرید موتور رو بنویسید سپس فروشنده وکالت بلاعزل محضری به شما جهت انجام کارهای سند و کارت موتور بدهد سپس خودتون با اون وکالت کارهای اداری رو تو راهنمایی انجام بدین و به نام خودتون سند بزنید .