مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله خودرو به دلیل معیوب بودن سیلندر

سلام. بنده یک پراید مدل 86 خریداری کردم. فروشنده موظف بر این شده که به مدت یک ماه سند و پلاک رو به نام من بزنه ولی الان بعد از 20 روز که به دفتر تعویض پلاک مراجعه کردیم پس از بازدید کارشناس از خودرو متوجه شده که شماره سیلندر جوشکاری شده. یعنی سیلندر ماشین تعویض شده و کارهای قانونی آن انجام نشده و شماره سیلندر قبلی خودرو رو برش دادن و به سیلندر جدید جوش دادن. نظر کارشناس تعویض پلاک این هست که سیلندر باید کامل تعویض بشه. با توجه به هزینه های بالای تعمیر موتور خودرو میخواستم ببینم میشه معامله رو فسخ کرد؟ ممنون.

پاسخ ها :

فاطمه محمدی

فاطمه محمدی :

با سلام در صورتی که در قرارداد اسقط حق فسخ نشده است فورا اظهارنامه جهت فسخ معامله بفرستید