مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از بنگاه املاک

سلام. من 4 ماه پیش یک خونه معامله کردم که طبقه همکف است. از بنگاه پرسیدم که اینجا مشکل فاضلاب داره یا نه، گفتن نه الان که پاییز شده. فهمیدم که مشکل داره اون هم خیلی زیاد. میخواستم بدونم من راهی دارم از بنگاه شکایت کنم یا نه؟

پاسخ ها :

شکایت از بنگاه املاک مخفی کردن عیب ملک توسط بنگاه دار معامله ملک تخلف بنگاه دار ملک