مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه دیه تصادف

سلام. ماشین برادر من سال 87 ماشین چپ کرد. خودش دچار نقص عضو کامل شد و دخترش فوت شد. بیمه فقط 5 میلیون هزینه درمان داد و دیه دخترش را هم نصف کردن و گفتن چون پدر مقصر تصادف بوده فقط نصف دیه به مادر تعلق میگیرد. آیا راهی برای گرفتن دیه وجود دارد؟ مدارک هم کامل هستند.

پاسخ ها :

سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی

جناب آقای سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی :

سلام هرچه که دادگاه حکم به محکومیت راننده صادر کرده باتوجه به تعهدبیمه .بایستی بمیزان محکومیت راننده بیمه دیه پرداخت کند.درصورت امتناع بیمه ازپرداخت دیه میتوانید باطرح دعوی علیه بیمه وی را ملزم به پرداخت مابه التفاوت کنید.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اینکه پدر مقصر حادثه بوده ربطی به میزان دیه نداره اما الباقی دیه رو میتونید از صندوق تامین دریافت کنه مادر به موجب رای وحدت رویه جدید و تبصره ماده 551 قانون مجازات اسلامی
در صورت تمایل تماس گرفته و با پرداخت هزینه اطلاعات کامل و مشاوره مفصل برخوردار بشوید