مشاوره حقوقی رایگان - هیات مدیره

با سلام.
بنده در یک مجتمع آپارتمانی متعلق به یکی از بانک ها، مالک یک واحد آپارتمان هستم. هیئت مدیره همیشه از با کارسازی از بین ساکنان بانکی انتخاب می شود. در مجامع با حذف افراد مستقل، بازرس نیز از بین کارکنان بانک انتخاب می شود و بازرس در عمل مدافع هیئت مدیره است تا مالکین. لازم به ذکر است در اساسنامه قید شده است که بازرس نمیتواند با اعضای هیئت مدیره رابطه سببی یا نسبی داشته باشد.
1- آیا میتوان به این بند اساسنامه مبنی بر عدم صلاحیت بازرس استناد کرد؟
2- در خصوص مشکلات هیئت مدیره به چه مرجعی میبایست مراجعه و شکایت کرد؟
3- هیئت مدیره برای دریافت وجوه شارژ جاری و عمرانی اقدام به افتتاح حساب شخصی با دو امضای اعضای هیئت مدیره نموده اند. این حساب سالانه 20 میلیارد ریال گردش دارد. آیا این یک تخلف است یا خیر؟

پاسخ ها :

جبرئيل  پاك نهاد

جناب آقای جبرئيل پاك نهاد :

سلام
همکاربودن رابطه سببی یانسبی نیست لذا این ایراد صحیح نیست درخصوص عملکرد و نحوه انتخاب هیات مدیره ویا اقدامات مالی میتوانید درصورت عدم رعایت اساسنامه ابطال موارد را از دادگاه بخواهید.