مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا

سلام.
در دادگاه استرداد طلا، پدرشوهرم با فاکتور هایی که فقط به اسم فامیل طرف آن هم خانم نوشته تقاضای استرداد کرده و با مقدار واقعی که به من دادن فرق می کند. من باید چی کار کنم؟ در ضمن فاکتور لپ تاپ هم ارائه دادن که تاریخ و قیمتش که مربوط به سال 93 است، بیشتر است.
من در دوران عقد هستم و طلاق نگرفتم.‌ من طلا ها رو دارم. آیا بگم فروخته ام از من مدرک میخوان؟ در ضمن این طلا ها رو شوهرم خریده.

پاسخ ها :

استرداد طلا توسط پدر شوهر استرداد طلا در دوران عقد استرداد طلای زوجه استرداد لپ تاپ فروش طلا توسط زوجه طلاجات